Vadbe

Temelj naše vadbe je optimalna drža in zdrava optimalna hoja, ki je steber človeškega gibanja. Vadba za lepo držo je  pomembna za ohranjanje zdravega telesa in duha. Optimalna drža vpliva na naše celotno počutje ter ima številne koristi za naše zdravje in dobro počutje.

Prva in najbolj očitna prednost optimalne  drže je izboljšanje videza. Ko ohranjamo optimalno držo, naše telo izgleda bolj samozavestno, močno in privlačno.

Poleg izboljšanja videza pa ima vadba za optimalno držo tudi številne druge koristi.  Omogoča pravilno porazdelitev telesne teže, kar zmanjšuje obremenitev sklepov, mišic in hrbtenice. S tem se zmanjša tveganje za bolečine v hrbtu, vratu in ramenih ter za razvoj mišično-skeletnih težav, kot so išias, vretenčna kila in kronične bolečine.

Optimalna drža vpliva tudi na delovanje notranjih organov. Tako imajo pljuča več prostora za raztezanje, kar povečuje količino kisika, ki ga vdihnemo. To pa povečuje našo energijo, izboljšuje koncentracijo in splošno počutje. Z optimalno drža omogočamo  pravilno delovanje prebavnega sistema, ter izboljšuje prekrvavitev in delovanje srca.

Pokaži več

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spiralna stabilizacija hrbta

Optimalna drža je ključ do lepote in zdravja.

obrazna vadba in sproščanje obraznih mišic

Na obrazu imamo mišice 57 mišic - poskrbimo za njih - naš obraz nam bo hvaležen