Uspešna v boju s celulitom

Celulit je največkrat težava večino žensk v vseh starostnih skupinah. Imamo veliko metod in načinov za odpravljanje le tega. Uporablja se razne krme in farmacevtske pripravke, ko pa niso posebej učinkoviti. Za najbolj učinkovite so se izkazale ročne masaže, za odpravljanje celulita. Maderoterapija je masaža z uporabo lesenih valjčkov, ki izhaja iz Kolumbije. Valjčki so oblikovani terapevdsko tako da se prilegajo posameznim delom telesa in delujejo terapevdsko. Tako valjčki omogočajo intenziven pritisk na skupke maščobnih celic, ujete med neenakomerno razporejeno vezivno vlaknasto mrežo in obenem odstranjevanje maščobnih usedlin skupaj z limfno drenažo, ki omogoča odstranjevanje različnih toksinov, ki se zadržujejo med skupki maščobnih celic zaradi slabe naravne limfne drenaže.

Prednost te tehnike je ,da je naravna in deluje brez da povzroča alergije . Prav tako je Maderoterapija odlična alternativa klasični anticelulitni ročni masaži. Namenjena je vsem, ki jih pesti celulit ter neenakomerno lokalizirani maščobni skupki.
Pri tehniki maderoterapija se izvajaj serijo ponavljajoči se gibi na določenem delu telesa. Tako stimuliramo limfni sistem, in pospešimo limfno drenažo. Osvobodi se celulitno  tkivo, ter akumuliranih toksinov in maščobnih skupkov, ujetih v vezivno mrežo.

Maderoterapija je najbolj primerna za

okončine, trup, zadnjico in trebuh. Deluje do globokih plasti kože, kamor še segajo celulitne obloge;

Madeoterapija se priporoča za:

  • pospešitev limfne drenaže,
    zmanjšanje celulita,
    pospešitev lokalnega metabolizma,
    boljšo napetost kože,
    zmanjšanje obsega

Najboljše rezultate dosegamo z kombinacijo Vacomslim 48

Prijava