Kaj je namen seanse

Življenje je veliko lepše, če v njega lahko vnesemo več radosti lahkotnosti in sproščenosti. Seansa Access Bars-i nam ravno to omogoča, saj Access Bars-i sproščajo negativna valovanja v možganih, ki so se ustvarila na podlagi prepričanj, čustev, mnenj in občutkov skozi naše življenje. Možgansko valovanje med terapijo preide v beta in teta valove. Kjer se začnejo stvari spreminjati. Vnesemo več lahkotnosti, sprostimo stres, opustimo sodbe , omejitve in ne delamo zaključkov.

Kakšni so odzivi telesa po seansi?

Najslabši odziv je, da se počutiš, kot po odlični masaži. Najboljša stvar, ki se ti lahko zgodi je, da se ti spremeni celotno življenje. Ljudje pripovedujejo , da so po seansah bolj umirjeni, lahkotni. Bolj pozitivni, z manj stresa reagirajo na določene situacije ali ljudi, ki so jih vznemirjale v preteklosti. Manj je noči brez spanja. Spanje pa je bolj globoko in trdno. Kar pa je najpomembnejše; Ljudje, ki pridejo na seanso v stresu in vznemirjeni so po seansi pomirjeni.

Učinki seanse

Ko enkrat pride do sprostitve negativnega delovanja v možganih, je to za vedno. Vse naslednje spremembe so še bolj dinamične, nadaljujejo se tam , kjer si prej ostal. Učinki seanse so lahko vidni takoj, lahko pa po 3 do 4 tedne.

Prijava